Menu / BUFFET

BUFFET

 
Minimum 10 kuverter.
 
Stegebuffet:
 
 
 
 
3 Stegeretter
 
2 Kartoffelretter
 
2 Saucer
 
3 Salater eller salatbar
 
Flute & smør
 
 
Pris kr. 185,-
 
 
Buffet 1: 
 
2 Forretter
 
2 Stegeretter
 
1 Kartoffelret
 
2 Saucer
 
3 Salater eller salatbar
 
Flute og smør
 
1 Dessert
 
Pris kr. 235,-
 
 
Buffet 2:
 
3 Forretter
 
2 Stegeretter
 
2 Kartoffelretter
 
2 Saucer
 
3 Salater eller salatbar
 
Flute og smør
 
2 Desserter
 
Pris kr. 295,-
 
 
 
 
FORRETTER:

Serranoskinke med melon

Fiskefilet med remoulade

Sandwich tærte med æg og rejer

Røget hellefisk med fyldte æg

Røget lakseroulade med dilddressing

Tartelet med høns i asparges

Hønsesalat i mini croissant

Røget dyrekølle på salat med tranebær

Kold torskeanretning pyntet med æg og rejer

Røget ørredfilet med stuvet spinat

Tunmousse med rejer og dilddressing

Spinatroulade med røget laks

STEGERETTER:

Kalveculotte - gennemstegt 

Oksefilet - rosa (striploin)

Unghanebryst svøbt i bacon

Kalkun bryst m/bacon

Kalkunroulade med spinat, feta og bacon

Lammekølle med persille og hvidløg

Italiensk krydret kyllingelår

Kryddermarineret kyllingebryst

Hjemmelavede frikadeller

Mørbradbøf a la creme (skinkemignon)

Hvidløgsmarineret svinekam

Glaseret skinke

Svinemørbrad, svampefarseret med bacon

Barbecuemarineret Spareribs

SAUCER:

Sky sauce, Rødvinssauce, Pebersauce, Svampesauce, Paprika sauce, Vildtsauce,

KOLDE SAUCER:

Kold Bearnaise dressing, Aioli, Tzatziki

SALATER:

Blandet salat med 2 dressinger

Græsk salat med feta, oliven

Tomatsalat

Broccolisalat

Grøn salat med frugt, nødder, flødedressing

Pastasalat med pesto, cherrytomat, bacon, grillet peberfrugt

Ananas salat med agurk og peanuts, spidskål og ærter

Fløde -marineret spidskål med appelsin, pærer, nødder

Coleslaw

Salat med bagte rodfrugter

Grønsagstærter

Melonsalat med feta

SALATBAR:

Iceberg, agurk, tomat, ærter, majs, croutoner, ananas, feta, oliven, gulerødder, peberfrugt, 2 dressinger

KARTOFLER:

Bagt kartoffel med kryddersmør

Bagt kartoffelmos med parmesan og persille

Flødekartofler

Smørristede kartofler

Hasselbagte kartofler

Kartoffelterrin med svampe

Kold kartoffelsalat

Kartoffelbåde

DESSERTER:

Chokolademousse

Osteanretning med skæreost, saga, brie, kiks og druer

Ostelagkage med kirsebærgele

Islagkage

Rådhuspandekager

Hindbærtærte eller valnøddetærte med creme fraiche

Frugtsalat med råcreme

Chokoladetærte med chokolademousse

Frisk frugtanretning

 

 

 

                             

                        



  

 

Vinderslev Forsamlingshus | CVR: 38 95 66 47 | Vinderslevvej 30, 8620 Kjellerup  | Tlf.: 86 88 80 80 | vinderslevforsamlingshus@gmail.com