Menu / Buffet 1 & 2, Stegebuffet

Buffet

Her er der mulighed for selv at sammensætte sin buffet -  vælg mellem buffet-forslag længere nede på siden.
Minimum 10 kuverter.
 
 
 

Buffet 1:

2  Forretter

2  Stegeretter

1 Kartoffelret

2 Saucer 

3 Salater el. salatbar

1 Dessert

Flute og smør

Kr. 225,- 

 
 

Buffet 2:

3 Forretter

2  Stegeretter

2  Kartoffelret

2 Saucer

3 salater el. salatbar

2 Desserter

Flute og smør

Kr. 285,- 

 
 
 
 
 
 

Stegebuffet:

3 Stegeretter

2 Kartoffelret

2 Saucer

3 Salater el. 1 salatbar

Flute og smør

Kr. 175,-

 
 
 
 


BUFFET FORSLAG:

FORRETTER:

Marineret sild med karrysalat

Fiskefilet med remoulade

Sandwich tærte med æg og rejer

Røget hellefisk med fyldte æg

Røget lakseroulade med dilddressing

Gravad laks med dilddressing

Tartelet med høns i asparges

Gratineret pandekage med oksekødsfyld

Hønsesalat i mini croissant

Røget andebryst på salat med tranebær og syltede rødløg

Varmrøget laks på salat med dilddressing + 10 kr

Kold torskeanretning pyntet med æg og rejer

Røget ørredfilet med stuvet spinat

Tunmousse med rejer og dilddressing

Lun spinat-tærte med røget laks

STEGERETTER:

Kalveculotte - gennemstegt - evt. med vildtsauce

Oksefilet - rosa (striploin)

Lammekølle med persille og hvidløg

Unghanebryst svøbt i bacon

Kalkun bryst

Kalkunroulade med spinat, feta og bacon

Italiensk krydret kyllingelår

Kryddermarineret kyllingebryst

Hjemmelavede frikadeller

Mørbradbøf a la creme (skinkemignon)

Hvidløgsmarineret svinekam

Glaseret skinke

Svinemørbrad, svampefarseret med bacon

Barbecuemarineret Spareribs

SAUCER:

Sky sauce, Rødvinssauce, Pebersauce, Svampesauce, Paprika sauce, Porre/champignon sauce, Vildtsauce,

KOLDE SAUCER:

Kold Bearnaise dressing, Aioli, Tzatziki

SALATER:

Blandet salat med 2 dressinger

Græsk salat med feta, oliven

Tomatsalat

Broccolisalat

Grøn salat med frugt, nødder, flødedressing

Pastasalat med pesto, kerner, cherrytomat, bacon, grillet peberfrugt

Ananas salat med agurk og peanuts, spidskål og ærter

Fløde -marineret spidskål med appelsin, pærer, nødder

Coleslaw

Salat med bagte rodfrugter

Grønsagstærter

SALATBAR:

Iceberg, agurk, tomat, ærter, majs, croutoner, ananas, feta, oliven, gulerødder, peberfrugt, 2 dressinger

KARTOFLER:

Bagt kartoffel med kryddersmør

Bagt kartoffelmos med parmesan og persille

Flødekartofler

Smørristede kartofler

Hasselbagte kartofler

Kartoffeltærte

Kold kartoffelsalat

Kartoffelbåde

DESSERTER:

Osteanretning med skæreost, saga, brie, kiks og druer

Ostelagekage med kirsebær

Islagkage

Rådhuspandekager

Hindbærtærte eller valnøddetærte med creme fraiche

Frugtsalat med råcreme

Chokoladetærte med chokolademousse

Ris a la mande med kirsebærsauce

Frisk frugt anretning

Peanutkage