HOVEDMENU
IMG_2686
54
44
1111 (3)
21

HOVEDMENU

 

FORRETTER - til alle forretter serveres flutes og smør


Tarteletter med høns i asparges 2 stk 45,- 


Hønsesalat på ananasbund med bacon 45,-  


Rejecocktail med dressing 55,-


Koldrøget laks med rejer, dilddressing 65,-


Røget ørredfilet med flødestuvet spinat 65,-


Fyldte rødspætteruller med laksemousse. Hertil rejer og thousand island dressing 60,-


Røget dyrekølle med syltede æbler, nødder, sellericreme 60,-


Forretstallerken med citronbagt laks, grillet tigerrejer, seranoskinke med soltørret tomat og pesto 85,-


HOVEDRETTER


Flæskesteg, rødkål, asier, tyttebær, hvide, brunede, franske kartofler og skysauce 145,-


Svinekam stegt som vildt, asier, tyttebær, waldorfsalat, hvide kartofler, bønner med bacon, gulerødder, vildtsauce 150,-


Krydderurte farseret kalkun med bacon, kartoffelterrin, paprika sovs, grønsags sauté, mini tomattærte 150,-


Oksekød med flødepeberrodssauce, hvide kartofler, årstidens grønsager, rødbeder og tyttebær 155,-


Gammeldags oksesteg, glaserede perleløg, tyttebær, asier hvide kartofler, bønner med bacon og skysauce 155,-


Vildtkrydret kalvecoulotte, waldorfsalat, tyttebær, asier, bønner, gulerødder, hvide kartofler, vildtsauce 155,-


Hvidløgsmarineret lammekølle, græsk salat, tzatziki, ratatouille, kartoffelterrin, flødesauce 165,-


Wienerschitzel m. ærter, brasede kartofler og smørsauce 150,-


Rosa-stegt kalve filet med portvins sauce, pommes anna, bønner med bacon, mini tærte og årstidens grønsagssauté 180,-

 

Oksemørbrad med rødvinssauce, kartoffel terrin, bønner med bacon, mini tærte og årstidens grønsagssauté 190,-

  

DESSERTER

 

Hjemmelavet fløderand med is, frugt og jordbærsauce 50,-


Hjemmelavet is på nøddebund med chokolade/nougat is. Bærpure og frugt 50,-


Citronfromage med flødeskum 45,-


Rubinsteinerkage 50,-


Desserttallerken med kage, is, frugt, bærpuré 70,-


Isroulade med vanille og jordbæris, marcipan - Frisk frugt og bærpure 60,-


Hvid Chokolademousse med frisk frugtsalat og bærpure 55,- 


Fransk Chokoladekage med hindbærsorbet, frisk frugt og bærpure 60,-


Ostetallerken med 3 slags dessertost med tilbehør og flute 60,-


NATMAD                         

   

Boller med lun leverpostej, spegepølse, rullepølse, hamburgerryg skæreost, brie 65,-


Frikadeller med kartoffelsalat og blandet salat 65,-


Hot Dogs med røde pølser 60,-


Biksemad med rødbeder 50,-


Hjemmelavet klar suppe med kød og melboller 45,-


Aspargessuppe med kødboller 45,-


Løgsuppe med ostebrød 45,-


Til alle supper serveres flutes

Vinderslev Forsamlingshus | CVR: 38 95 66 47 | Vinderslevvej 30, 8620 Kjellerup | Tlf.: 30 28 76 13  | kontakt@vinderslevforsamlingshus.dk

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept