Menu / Hovedmenu

Hovedmenu

FORRETTER

1. Tartelet m. høns i asparges 2 stk     45,-  
2. Hønsesalat på ananasbund med bacon          45,-  
3. Rejecocktail m. dressing  50,-
4. Varmrøget laks med rejer, dilddressing 65,-
5. Røget ørredfilet m. flødestuvet spinat  65,-
6. Serano skinke med melon, pesto og pinjekerner       45,-
7. Stjerneskud med stegt og dampet fisk samt dressing 60,-
8. Fisketallerken med torsk, varmrøget laks, rejer     75,-

 HOVEDRETTER

9. Flæskesteg m. rødkål, surt og sødt, hvide, brunede og franske kartofler samt skysauce      140,-
10. Svinekam stegt som vildt m. surt, sødt og waldorfsalat, hvide kartofler, bønner med bacon, vildtsauce  150,-
11. Fyldt unghanebryst svøbt i bacon, mini tomattærte, æble-asparges salat, ovnstegte kartofler og paprikasauce     150,-
12. Oksekød med flødepeberrodssauce, hvide kartofler, årstidens grønsager,  rødbeder samt tyttebær    150,-
13. Gammeldags oksesteg, glaserede perleløg, tyttebær, hvide kartofler, bønner med bacon samt skysauce           150,-
14. Vildtkrydret kalvecoulotte m. waldorfsalat, tyttebær ,bønner samt hvide og smørristede kartofler og vildtsauce           155,-
15. Hvidløgsmarineret lammekølle m. græsk salat, tzatziki, hvide og timiankartofler samt flødesauce 160,-
16. Wienerschitzel m. ærter, brasede kartofler og smørsauce      140,-
17. Rosa-stegt oksefilet med rødvinssauce, timian kartofler, årstides grøntsager                 170,-
18. Dansk bøf med bløde løg, rødbeder, kartofler, sovs, grønsager 125,-
19. Karbonade med kartofler, grønærter, årstidens grønsager                           125,-
20. Gammeldags stegt kylling med hvide kartofler, agurkesalat og                       skysauce    125,-
21. Gule ærter med 3 slags kød, rødbeder, sennep og rugbrød         125,-
22.Hamburgerryg med årstidens grønsager, kartofler og aspargesause  125,-
23. Stegt flæsk med persillesovs, kartofler, rødbeder                    125,-
 
DESSERTER
 
16. Hjemmelavet fløderand med is, frugt og jordbærsauce 45,-
17. Hjemmelavet is på nøddebund med chokolade/nougat is.Pyntet med flødeskum og frugt, serveres med hindbærpure. 55,-
18. Citronfromage m. flødeskum       45,-
19. Rubinsteinerkage            50,-
20. Desserttallerken m. kage, is, frugt, hindbærpuré      60,-
21. Isroulade med vanille og jordbæris, rullet i marcipan.                                       Serveret med frisk frugt, og bærpure. 60,-

 
NATMAD                         
   
Boller med lun leverpostej, spegepølse, rullepølse, skæreost, brie 65,-
Frikadeller med kartoffelsalat og blandet salat 65,-
Hot Dogs med røde pølser 50,-
Biksemad med rødbeder 45,-
Hjemmelavet klar suppe med kød og melboller 45,-
Aspargessuppe med kødboller   45,-
Løgsuppe med ostebrød   45,-
Gullaschsuppe 55,-